top of page
Fitness Equipments

Igazi Katalin vagyok. 2013 óta oktatok sportot és vezetem a GotthardCore Stúdiót. 2006-ban végeztem Fitness-Testépítő szakon. Jóval korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy sporttal szeretnék foglalkozni és szeretném a mozgás örömét másokkal megosztani. Kondizással kezdtem, majd pár év elteltével új élmények reményében benéztem Szollár János (Szoszó) egyik TRX edzésére. Azonnal megfogott és egyszerűen szerelmes lettem a sportba. Függőség alakult ki bennem a funkcionális edzés, a TRX és Crossfit iránt. Már nem tudtam ez életemet sport nélkül elképzelni. Észrevettem, hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A közérzetem is sokat javult, bár egy súlyos rákos megbetegedésen voltam éppen túl, és persze fizikálisan is jobban éreztem magam. A sportolás mellett elkezdtem figyelni az étkezésre is, amelyre korábban nem helyeztem hangsúlyt. Nem akartam gyógyszerrel kezelni a betegségem, hanem gyökeres életmódváltással akartam gyógyulni. Annyira megszerettem ezt az életformát, hogy mássokkal is meg akartam ezt ismertetni ill. osztani. Ez volt az egyik fontos késztetés amiért végül úgy döntöttem, hogy rész- vagy teljes munkaidőben, de mindenképp edző leszek. Persze idővel egyre csak szélesedik az edzéspalettám, mind amilyen formákat magam próbálok ki, mind amilyen formákat a mozgásra vágyóknak kínálni tudok.

Hogy mit nyújtok Neked?

 • Állandó felügyelet/odafigyelés egy olyan oktatótól, aki rendszeresen továbbképzi magát és ezért Neked is folyamatosan bővülő, fejlődő választékkal szolgál

 • Professzionális edzéstervek

 • Fakultatív „házi feladatok”

 • Termen kívüli, személyes, testreszabott tanácsadás

 • Táplálkozási tanácsok

 • Ingyenes parkolás (mert ez is fontos)

 • Utóljàra, de nem utolsó sorban: jó társaság és jó hangulat, mert ezek nélkül nincs fejlődés és nincs eredmény!

photo 13.jpg

Edzéstípusok,

amelyeket ajánlok:

 • Hibrid edzés: ennél az edzéstípusnál a saját testsúlyos-, és különböző eszközös edzést és mozgásformákat vegyítjük a maximális személyes cél elérése ill. teljesítmény növelése érdekében. Mindezt kis csoportos keretek között, hogy még a csoport motivációs erejét kihasználjuk. Speciálisan Rád szabva haladunk a kitűzött céljaid felé. "Egy edző, egy tanítvány, se több, se kevesebb!"Bevallom funkcionális oldalról közelítem meg az edzéseket. Itt találkozol szalagtól kezdve, kézisúlyzókon, kettlebell (girja), box jump, gyűrűn át több eszközzel is. A gyakorlatok természetesen a Te erőnlétednek és képességeidnek megfelelő terheléshez vannak társítva, amelyet a sportmúltad, egyéni adottságaid is befolyásolhatnak.

 • A mobilitás órám egy olyan csoportos edzés, ahol kifejezetten az ülő- ill. állómunka okozta problémákat orvosoljuk és előzzük meg. Itt sokkal nagyobb hangsúly van a a rehabilitáción, mint az erősítésen és a testformáláson. Persze itt is izzadni fogsz, mert ez másképp, de mindenképp intenzív.

Rengeteg erőnléti, Crossfit, Girja (Kettlebell) ill. funkcionális edzésformát is kipróbáltam már. Több edzőnél, szemináriumokon vettem részt (pl. Szollár János, Pozsonyi Zsolt, Kovács Lacee, Paksi András, Bánkúti Gabriella), tanultam és több képesítést is szereztem az említett műfajokban. Rendszeresen járok valamilyen továbbképzésre, vagy új edzőt próbálok ki (Éva Cawley-Horvàth), mert imádom a fejlődést, a tanulást és nem tudok megállni. Jelenleg délelőtti, délutáni és esti kiscsoportos órákat vezetek, valamint ritkábban privát edzéseket. Mindezt úgymond mellékállásban. Az igazat megvallva, a lelkem nem a főállásomhoz, hanem inkább a sporthoz húz. A tanítványaimnak nemcsak az edzések keretén belül szeretnék nyújtani segítséget, hanem bizalmat is, hogy hozzám bármikor bármilyen kérdéssel/kéréssel fordulhattok. A sok pozitív visszajelzésből, a több éves edző-tanítvány kapcsolatokból és a megkeresésekből, amikor személyes problémákkal foglalkozhatom, mert a bizalmatokba avattok, úgy érzem az üzenetem eljutott hozzátok! Köszönöm!

DSC_2548R.jpg
dipl4.jpg

Sporthoz köthető képesítéseim

- Fitness-Testépítés Sportoktató

  (Vas Megyei Sportigazgatóság)

- TRX Suspension Training (Pozsonyi Zsolt)

- TRX Sports Medicine Training (Mobility)

(  Dienes Viktória)

- Spartan Girja (Kettlebell) (Bánkuti Gabriella)

- Légzés ereje (Oxygen Advantage, Crossfit)         (Kovács Lacee)

- Wim Hof módszer (Paksi András)

Igazi Katalin

Szentgotthárd,

Zrínyi Miklós utca 4.

Telefon: +36203606322

katalin.igazi@gmail.com

 • Facebook
 • Instagram
Contact

© 2020 GotthárdCore.Proudly created with Wix.com

bottom of page